Nieuws – Apotheek Enter – Enter

Apotheek Enter

Apotheek Enter

Het apotheekteam staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Voor specifieke of persoonlijke vragen kunt u altijd contact met ons opnemen of een afspraak maken.

Contact
Header afbeelding

Nieuws

Altijd koud? Dit kan de oorzaak zijn

Publicatiedatum: 13-10-2022

Ben jij zo’n koukleum die – de energiecrisis ten spijt – de verwarming het liefst op standje oven zet? Heb jij altijd een extra vest in je tas en hebt je het zelfs bij 20°C nog koud? We zetten veertien mogelijke oorzaken voor je op een rij.

Lees verder over 'Altijd koud? Dit kan de oorzaak zijn' op Gezondheidsnet.nl

Leven met trombose

Publicatiedatum: 05-10-2022

Als je risico loopt op trombose of een embolie, worden er vaak antistollingsmiddelen voorgeschreven. Zo’n 1,5 miljoen mensen gebruiken antistollingsmiddelen om trombose te behandelen en of te voorkomen.Negen vragen over trombose en antistollingsmiddelen beantwoord.

Lees verder over 'Leven met trombose' op Gezondheidsnet.nl

Nooit meer wachten!!

Publicatiedatum: 05-11-2020

Vanaf heden heeft apotheek Enter een 24-uursautomaat voor de uitgifte van uw geneesmiddelen. Helemaal in deze Coronatijd een geweldige uitkomst! Als u gebruik wilt maken van onze Pharmaself dient u in het bezit te zijn van een mobiele telefoon of een emailadres. U ontvangt een gratis sms-bericht met de vermelding van ...

Lees verder over 'Nooit meer wachten!!'

Vanaf maandag 18 mei medicatie 70+ niet meer standaard bezorgd

Publicatiedatum: 15-05-2020

Afgelopen periode hebben we de medicatie van iedereen boven de 70 jaar standaard bezorgd. We merken dat door de versoepeling van de maatregelen veel mensen niet meer thuis zijn en wij dus vaak voor de dichte deur staan. Daarom gaan we niet meer standaard bezorgen. Werd uw medicatie voor de komst ...

Lees verder over 'Vanaf maandag 18 mei medicatie 70+ niet meer standaard bezorgd'